Uinti­valmennus

Uimakoulu lapsille ja aikuisille tarjoaa yksityiskohtaista opetusta perusuimataidon parantamiseksi. Yrityksen tarkoituksena on edistää uintia ja levittää uinnin harrastusta, kohottaa asiakkaiden fyysistä kuntoa ja terveyttä, sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta uintiin.


Kilpauinti­valmennus

Tarjoamme kilpauintivalmennusta lapsi- tai aikuisuimarille mahdollisuutta kehittyä huippu-urheilijana kilpauintiryhmässä. Valmennettavat harjoittelevat 3–12 kertaa viikossa. Tavoitteet SM-tasolla, edustus tapahtuu uimaseurassa.

Talviuinnin kilpa­valmennus

Tarjoamme talviuinnin kilpavalmennusta nuorille ja aikuisille. Valmennus antaa mahdollisuuden kehittää kilpatalviuintiharrastusta ja harjoitella määrätietoisesti SM- ja MM-talviuintikilpailuja varten.

Uintivalmennuksien tuntiveloitus 35 €/h (sis.alv)

Valmentaja Marko Isomaa

Olen viiden lapsen isä Alastarolta. Kotoisin olen Kaarinasta, jossa itse aloitin uimisen 4-vuotiaana ja kilpauimariksi ryhdyin 9-vuotiaana. Lähes kymmenen vuotta tuli uitua SM-tasolla, päälajeina oli 100 m vapaauinti ja 100 m perhosuinti. SM-mitaleita tuli viisi kappaletta. Siirryin valmentamaan nuoria uimareita 1996-2001.

Kilpauinti ja valmennus jäi hetkeksi työn ja perheen perustamisen mennessä kaiken edelle.

Palasin uudelleen SM-altaisiin vuonna 2005, jonka jälkeen olen uinut useita SM-mitaleita. Uutena aluevaltauksena aloitin myös avantouinnin vuonna 2006, josta olen saavuttanut useita MM- ja SM-mitaleita.

Valmentamisen aloitin jälleen vuonna 2011. Perustin Loimaan uimaseuran vuonna 2013 ja olen toiminut uimaseuran keulahahmona siitä asti.