Kuplafutis

Kuplafutiksessa pelataan jalkapalloa kuplaan pukeutunena. Tässä lajissa yhdistyvät huvi ja urheilu. Futiksen lisäksi löytyy myös muita pelimuotoja, kuten esim. keilaus tai amerikkalainen jalkapallo. Kuplafutista voidaan pelata ulkona nurmikolla tai sisätiloissa, kuten urheiluhalleissa. Pelissä ei ole sääntöjä, joten varaudu siihen, että pelikavereilla on saattanut joskus jäädä jotain hampaan koloon. Pallot suojaavat kuitenkin polvista ylöspäin, joten kaatumista tai sukukalleuksien puolesta ei tarvitse pelätä. Kenttärajoja ei ole, eikä tuomari anna punaista korttia, joten taklata saa – ja pitää! Muista kuitenkin, että pelin voittaa eniten maaleja tehnyt joukkue. Pelaaminen on hauska ja hikinen kokemus. Kerää jengi kasaan ja ota yhteyttä – takaamme teille ikimuistoisen päivän!


Kaupungit

Loimaa, Huittinen, Forssa, Somero, Aura, Turku, Tampere, Helsinki, Salo, Uusikaupunki, Pori, Eura, Harjavalta.
Pääsääntöisesti pelaamme Loimaalla sekä Turussa.

Eikö paikkakuntaasi löytynyt listasta? Se ei kuitenkaan ole este pelaamiselle, me tulemme sinne missä te olette. Autamme myös valikoimaan pelipaikan ja vuokramme sen tarvittaessa. Kysy tarjousta paikkakunnallesi.

Yrityksille

TYKY-päivät

Olisiko jo aika vaihtaa osoitetta ja se tutuksi tullut työasu? Kyllä, pukekaa päälle peliverkkarit ja valitkaa kuplafutis! Onko työkaveri joskus syönyt evääsi, varastanut työpisteeltäsi työkalut tai vaihtanut lempiradiokanavasi pois? Nyt on sinun hetkesi antaa takaisin samalla mitalla! Oletko omalla toiminnallasi aiheuttanut stressiä työkavereillesi? Löydät porukastanne varmasti haastajan ja tulet taklatuksi.

Pikku­joulut

Toistuuko se sama joka vuosi? Lohirullat kauluspaidallasi tai hameellasi ja häpäisystä huolehtivat työkaverit? Vai irrotteletko kerran vuodessa ja silloinkin rankimman kautta? Olet yöllä kävelemässä kotia kohti ja voimasi uupuvat ennen perille pääsyä. Ilta on ollut muutenkin jo kallis, et viitsi tuhlata taksiin ja heräät aamulla lehtiroskiksesta. Nyt voisi olla aika muistaa pikkujouluista jotain, eiköhän laiteta jouluiset pelit pystyyn! Autamme mielellämme paikan valinnassa.

Tapahtumat

FunExperience järjestää turnauksia ja tapahtumia kouluille, yhdistyksille sekä yrityksille. Puuttuuko teidän tapahtumasta, juhlista, kilpailuista tai messuilta yhteistyökumppaneita? Ei hätää, ottakaa yhteyttä, niin tehdään tapahtumastanne ainutlaatuinen ja onnistunut.

Yksityis­tilaisuudet

Polttarit

Ennen vanhaan avioliiton sanottiin toimivan sitä paremmin, mitä enemmän saada sirpaleita aikaseksi polttareissa. Noh ainahan pääsette kuplafutista kokeilemaan. Tuleeko se olemaan ilon aihe vai painajainen – sen tulette päättämään te. Ennen juhlakalu patistettiin myymään kadulle jotain, mutta nyt mennään yhdessä pelaamaan kuplafutista! Polttareihin voidaan soveltaa kultaista sääntöä: "Minkä toivotte toisen tekevän teille, se tehkää te myös heille". Yhdessäolosta ja tekemisestä syntyy hyvä yhteishenki, joka saattaa hymyilyttää sivustakatsojaakin. Tapahtumasta jää lämpimät muistot – otamme mielellämme kuvia ja videoita tästäkin seikkailusta.

Synttärit

Onko se aika vuodesta taas kun vanhenee ja koko suku tulee kylään eikä kahvi lopu juomalla? Eikö olisi jo aika tehdä jotain erilaista? Yhä nuoremmat, jopa 30 ja 40 vuotta täyttävät juhlivat näyttävästi pyöreitä vuosia. Mikä olisi ihanempaa päivänäsi kuin koota rakkaat ystäväsi koolle ja pistää pelit pystyyn! Laitetaan sankarin lempimusiikit soimaan, syödään jäätelöä ja poksautetaan kuohuvat auki. Huomioimme toiveenne ja toteutamme ne.

Privaatti

Oletko joskus ohimennen nähnyt kuplapallot ja ajatus pelaamisesta on jäänyt mieleesi? Nyt se on mahdollista meidän kanssamme, milloin tahansa. Pelaaminen sopii lähes kaiken ikäisille, niin miehille kuin naisille. Kokoa jengi kasaan, tehkää varaus ja saapukaa pelipaikalle. Yksinkertaista eikö?

FAQ

1. Kuka voi pelata kuplafutista?

Pelaajan minimipituus 140 cm, painorajoitus max. 120 kg. Ei suositella raskaana oleville. Mikäli sinulta löytyy niskavaivoja tai selkärankareuma suosittelemme jättämään väliin.

2. Montako pelaaja tarvitaan peliä varten?

Hyvä olisi olla vähintään 6 henkilöä.

3. Onko pelissä loukkaantumis­riskejä?

Pelissä kaikki on mahdollista. Pallo suojaa kuitenkin kaiken jalkoja lukuunottamatta, mikä tekee pelistä suhteellisen turvallista.

4. Paljonko kupla painaa?

Kupla painaa n. 12 kg

5. Minkälainen peliasu?

Jotain kevyttä ja urheilullista. Ulkona pelattaessa nappula- ja piikkitossuja ei saa käyttää – valitse siis normaalit lenkkarit. Sisähalleissa noudatetaan hallien kenkäsäädöksillä.

6. Miten maksu hoidetaan?

Voit maksaa paikan päällä käteisellä tai Visa-kortilla. Laskutus on mahdollista.

7. Miten varaus hoidetaan?

Varaus hoidetaan sähköpostitse, soittamalla tai Whatsapp-sovelluksen kautta. Lähetämme ehtomme sähköpostitse, voit tarkastella niitä rauhassa ennen varauksen hyväksymistä.

Hinnasto

6 kuplaa

140€/h
Soveltuu 6-12 hengelle

10 kuplaa

200€/h
Soveltuu 10-20 hengelle

14 kuplaa

260€/h
Soveltuu 14-28 hengelle

Lisätunti

80€/h


 

Vaikeuksia päättää?

Aiheuttaako oikean kokoisen paketin tai pelipaikan valitseminen harmaita hiuksia? NO PROBLEM, autamme sinua valitsemaan ryhmällesi sopivan paketin. Huomioimme kaikki asiakkaiden toiveet!

Hintaan sisältyy

  • Valittu määrä kuplia
  • Pallojen kuljetus pelipaikalle ja muut valmistelut
  • Pallojen täyttö, tyhjennys sekä desinfiointi
  • Pelivälineet
  • Elämyksen ohjaaja
  • Mahdollisuus myös musiikin soittoon

Matka­kustannukset

Toimipisteemme sijaitsevat Loimaalla ja Turussa. Matkakustannus lasketaan lähimmästä toimipisteestä pelikohteeseen.

Yritysasiakkaille +10% alv.

Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly hintoihin. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.